Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

returrätt Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Smutsiga poster kommer att returneras till kunden, utan utvärdering.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader . Dessutom är alla paket via en spårbar metod, såsom US postar leveransbekräftelse, DHL Eller FedEx sändas. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats i transit avgift.

Alla returnerade produkter måste vi skickar till den adress som skickas till dig. När vi har fått tillbaka varan, kommer vi att skicka din begärda utbyte objekt tillbaka till dig utan att ta ut några extra fraktkostnader.

När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 dagar att slutföra din retur eller utbyte. Return Policy & Instruktioner

Vi förstår att våra kunder behöver för att känna sig bekväm om du handlar på nätet. Det är därför vi har en politik för återvändande som är oöverträffad. Vår Nöjdhetsgaranti påstår enkelt: Om någon produkt någonsin underlåter att fullgöra till din belåtenhet, kan du gå det för en återbäring, utbyte eller kredit.

Om du inte är nöjd med ett objekt som du har köpt, kan du returnera varan inom 30 dagar efter leverans för:

• en full återbetalning av köpeskillingen, minus frakt, gåva förpackning, eller andra avgifter. • en produktutbyte

Varan ska returneras i ny och oanvänt villkora, för att säkerställa full kredit. "Ny och oanvänd" betyder att det inte finns några tecken på slitage på produkten, alla etiketter fästa och får inte ha varit storlek eller ändras på något sätt. Vi kan inte acceptera en avkastning på något objekt med någon indikation på att det har använts. Returer som inkommer efter 30 dagar är föremål för 25% beträffande-strumpa avgift. Om en beställning returneras efter 30 dagar och accepterat i vårt lager, kommer endast lagra kredit utfärdas (minus 25% beträffande-strumpa avgift).

På försäljning objekt Poster som erbjuds på mer än 25% rabatt ursprungliga priset kan bytas ut mot en annan storlek, objekt eller lagra endast kredit. Ingen återbetalning kommer att ges.

Re-strumpa avgifter På grund av höga återkommande kostnader 10% utsättning avgift gäller på avkastningen över $ 400,00 Ingen utsättning avgifter tillämpas på lägre värde avkastning.

Skadade eller defekta objekt Om du får en skadad eller defekt objekt, kontakta vår kundtjänst omedelbart (inom 24 timmar från leverans). Vänligen ange ditt ordernummer från din ursprungliga bekräftelse via e-post. Vi kommer också att behöva din e-postadress och telefonnummer. kommer att göra varje rimlig ansträngning för att ersätta punkten i tid.

Om det finns omfattande skador på kartongen, vägra ordning och kontakta vår kundtjänst omedelbart. Vänligen ha ditt ordernummer tillgängligt när du kontaktar kundtjänst.

Alla objekt korrekt åter enligt denna policy är berättigade till en återbetalning eller en butik kredit, om du så vill. Om du väljer en återbetalning, kommer hela köpeskillingen (frakt undantagna) tillgodoräknas när har tagit emot och behandlat din retur. Typiskt, inom 7-10business dagar efter objektet levereras

Retur Instruktion Skriv och fyll produkt Satisfaction Form. Helt enkelt ange om du vill ha en kredit eller ett utbyte och återgå till via UPS eller USPS Mail. Om du skickar vanlig post rekommenderar vi försäkra paketet.

Returfrakt måste täckas av kunden. För att skydda dig, föreslår vi att du försäkra för hela köpeskillingen av ett transportföretag som erbjuder paketspårning, såsom USA Postal Service rekommenderat brev, United Parcel Service (UPS), DHL eller Federal Express Vid produktutbyte,  kommer att täcka kostnaderna för att åter leverera det nya objektet tillbaka till kunden. Om du väljer en återbetalning, kommer vi att e-post när krediten har lämnats in till ditt kreditkort. Kreditkortsföretag varierar i den tid det tar för en "credit" visas på din månatliga uttalande. Låt en till två fakturering cykler för återbetalning ska visas på ditt kontoutdrag.

Copyright © 2019 http://www.modeshow.se. Powered by Moncler jackor
Du har IP-adress: 18.206.13.39     moncler män
Moncler jackor Moncler Barn jackor, moncler män, moncler stövlar, Moncler mäns Coats